Politica de confidentialitate

Societatea Z Coffee Media Events SRL (www.zcoffeebar.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub Număr Registrul General: 26035 din data: 18/11/2019.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Z Coffee Media Events SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor

Datele furnizate de clienti se colecteaza in conformitate cu legislația GDPR (General Data Protection Regulation) – Regulamentului UE 2016/679, menit să protejeze persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si circulatia acestora.

1. Scopul colectarii acestor date este unul contabil si pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.zcoffeebar.ro, evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, iar in cazul utilizatorilor care si-au dat acceptul pentru folosirea datelor in scopuri suplimentare, datele pot fi folosite pentru marketing si publicitate, statistica. Astfel, www.zcoffeebar.ro poate trimite utilizatorilor care si-au dat acceptul sa fie contactati urmatoarele: newslettere, felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

2. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat si pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

3. www.zcoffeebar.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, care lucreaza colecteaza in conformitate cu legislația GDPR, sau numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori

– Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

– In scopul functionarii programului „Magazin de incredere”, dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759).

Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Online Comparison Shopping Kft conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro.

www.zcoffeebar.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.zcoffeebar.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-un email trimis la adresa vlad@zcoffeebar.ro. www.zcoffeebar.ro se obliga sa stearga datele la cererea clientului, daca cererea are un temei legal, in mod ireversibil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Ciocarliei 12, Bucuresti.

Z Coffee Media Events SRL
CIF: 38462309
Reg. com: J40/18771/2017
Adresa: Str. Ciocarliei 12 , Bucuresti, Jud. Sector 2
0751230719
vlad@zcoffeebar.ro

Vrei sa iti povestim mai multe despre cafeaua proaspat prajita? Te invitam la o cafea.